Antena Meniu Search
x

Video Panică pentru elevii unui liceu din Sighetu Marmaţiei după ce tavanul a căzut in timpul orelor. Clădirea din 1800 nu a fost niciodată reabilitată complet

Au fost clipe de groază într-un liceu din Sighetu Marmaţiei. Acolo, tavanul dintr-o sală de clasă s-a desprins în timpul orei şi a căzut chiar sub ochii elevilor. Vorbim despre o clădire veche şi doar parţial reabilitată.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 08.05.2023, 17:34

Vezi și

Din fericire, niciun elev nu a fost rănit. Tavanul a căzut în timpul orei de limba română, într-un colţ al clasei în care nu se afla nicio bancă. Elevii au fost imediat scoşi din sala de curs. Clădirea a fost construită în anul 1800 şi nu a fost reabilitată complet. Doar holurile clădirii şi un laborator de informatică au primit îmbunătăţiri.

Elevii vor fi relocaţi mâine într-o altă sală de curs. Sala aparţinea clasei a XI-a. Imobilul a deservit ca internat Liceul Pedagogic "Regele Ferdinand" în urmă cu 20 de ani. Aici au fost relocate 8 clase după ce capacitatea liceului nu a mai putut deservi toţi elevii înscrişi la unitatea de învăţământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Panică pentru elevii unui liceu din Sighetu Marmaţiei după ce tavanul a căzut in timpul orelor. Clădirea din 1800 nu a fost niciodată reabilitată complet