Antena Meniu Search
x

Panică în Ploieşti. Un bărbat a anunţat, la 112, că în două locuri din oraş au fost amplasate bombe

Mai exact, la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi într-un hipermarket. Magazinul a fost evacuat, iar autorităţile au fost la un pas să scoată şi bolnavii din spital. Pompierii chiar au instalat, lângă clădire, un cort de campanie cu zeci de paturi.

Vezi și

Mai exact, la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi într-un hipermarket. Magazinul a fost evacuat, iar autorităţile au fost la un pas să scoată şi bolnavii din spital. Pompierii chiar au instalat, lângă clădire, un cort de campanie cu zeci de paturi. Nu a mai fost nevoie să îl folosească, pentru că, după ore de căutări, pirotehniştii au dat verdictul: a fost o alarmă falsă. Iar autorul, dacă va fi descoperit, riscă să fie acuzat de acte de terorism. 

După mai bine de patru ore de la apelul care a declanşat alarma generală, forţele de intervenţie au încheiat operaţiunile de căutare.

Nu au găsit dispozitive explozibile nici la spital, nici la magazin. Anchetatorii au deschis dosar penal şi încearcă acum să dea de urma celui care a făcut gestul nesăbuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Panică în Ploieşti. Un bărbat a anunţat, la 112, că în două locuri din oraş au fost amplasate bombe