Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică într-un tren pe ruta Ploieşti - Bucureşti, după ce unul dintre călători a tras frâna de urgenţă!

Panică în trenul R 1550, în această dimineaţă. Călătorii au fost evacuaţi după ce vagoanele s-au umplut de fum. Este vorba despre o garnitură care circula pe ruta Ploiesti Sud - Bucureşti Nord.

de Redactia Observator

la 15.10.2018 , 11:41

Panică într-un tren pe ruta Ploieşti - Bucureşti, după ce unul dintre călători a tras frâna de urgenţă Panică într-un tren pe ruta Ploieşti - Bucureşti, după ce unul dintre călători a tras frâna de urgenţă

Panică în trenul R 1550, în această dimineaţă. Călătorii au fost evacuaţi după ce vagoanele s-au umplut de fum.

Este vorba despre o garnitură care circula pe ruta Ploiesti Sud - Bucureşti Nord. Potrivit CFR, unul dintre călători a tras frâna de urgenţă!

Incidentul a avut loc în jurul orei 7.00. Se pare că un boghiu - șasiu la care sunt montate roți - a rămas frânat şi s-au încins saboţii.  CFR a precizat că unul dintre călători ar fi tras frâna de urgenţă.

Articolul continuă după reclamă

"Nu a avut loc niciun incendiu la trenul IR 1550 Ploieşti Sud  - Bucureşti Nord. La intrarea în staţia Buftea, la trenul menţionat a fost acţionat semnalul de alarmă de către un călător neidentificat. În această situaţie, din cauza supraîncălzirii frânelor a  avut loc o degajare de miros şi de fum, specifice acestui fenomen. Echipajul de tren a procedat conform instrucţiunilor în vigoare, efectuând verificări şi proba frânei. Trenul şi -a continuat deplasarea în condiţii de siguranţă, după o staţionare de 19 minute în staţia Buftea. În perioada staţionării în gara Buftea, aproximativ 50 de călători au coborât din tren şi s-au urcat în trenul IR 1524 Ploieşti- Bucureşti Nord, aflat pe o linie alăturată. Trenul IR 1550 Ploieşti Sud - Bucureşti Nord a sosit în Gara de Nord cu o întârziere de 31 de minute", precizează CFR.

Trenul a avut o întârziere de 20 de minute.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Panică într-un tren pe ruta Ploieşti - Bucureşti, după ce unul dintre călători a tras frâna de urgenţă!