Antena Meniu Search
x

Video Parada bijuteriilor pe două roţi, la Bistriţa. Motocicliştii au tras şi un semnal de alarmă: le cer şoferilor să fie mai atenţi pe şosele

Motoare turate la maximum şi adrenalină pe două roți. A fost atmosfera de care s-au bucurat sute de bikeri din Bistriţa care au defilat pe străzile din oraş, în deschiderea noului sezon moto. Cei care şi-au scos bijuteriile pe două roţi la plimbare, nu doar că s-au distrat pe cinste, dar au vrut să tragă şi un semnal de alarmă! Motocicliştii vor să le transmită şoferilor că şi ei sunt participanţi la trafic şi le cer acestora să fie mai atenţi pe şosele. 

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 09:41

Vezi și

Sute de motociclişti şi-au scos bijuteriile pe două roţi din garaje şi şi-au dat întâlnire pe străzile din Bistriţa, la deschiderea sezonului moto. Și chiar dacă plăcerea pentru motoare pentru mulţi este una nouă, senzaţia de libertate este de neprețuit.

Motociclist: Este ceva unic, eşti acolo! Nu pot descrie...! Dacă eşti pasionat, atunci da, este ceva unic. 

Raimond Petruţ, corespondent Observator: Indiferent de capacitatea cilindrică pe care o posedă, peste două sute de motociclete au fost expuse în poligonul centrul municipiului Bistriţa. 

Printre participanţii la parada pe două roţi au fost şi copii

Printre participanţii la parada pe două roţi nu s-au aflat doar bikerii cu experienţa, ci şi copiii, care visează ca în curând să conducă un astfel de motor.

Motociclist: Unii cu emoţie, unii cu entuziasm, copiilor le-au plăcut foarte mult şi vor deveni motociclişti în viitor.

Motociclist: Chiar acum în spatele meu este fiica mea, căreia îi plac motocicletele, iar cel mai probabil când o să aibă vârsta necesară pentru a-şi obţine permisul o să o facă. 

Tot mai mulţi români devin motociclişti

De la an la an tot mai mulţi oameni aleg să se îndrepte către aceste vehicule pe două roţi. Doar în judeţul Bistriţa Năsăud sunt înmatriculate peste două mii de motociclete. 

Dan Călin Ţirău, organizator eveniment: Presupune în mare parte, prezentarea culturii moto pe care cluburile moto o reprezintă şi o trăiesc, dar şi atragerea a cât mai mulţi oameni spre acest hobby sau mod de viaţă. 

Şi cum adrenalina a fost una garantată, parada motoarelor tunate a avut şi o latură de conștientizare. Motocicliştii au vrut să tragă şi un semnal de alarmă în privința accidentelor tot mai numeroase, cărora le cad victime cei care circulă pe două roţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Parada bijuteriilor pe două roţi, la Bistriţa. Motocicliştii au tras şi un semnal de alarmă: le cer şoferilor să fie mai atenţi pe şosele