Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parapetul din cabluri, noua soluție pentru evitarea accidentelor frontale pe șoselele din România - VIDEO

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere din România a instalat un nou tip de parapet pentru evitarea accidentelor frontale.

de Redactia Observator

la 20.11.2017 , 01:25

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere din România a instalat un nou tip de parapet pentru evitarea accidentelor frontale.

Parapetul din cabluri a fost montat pe DN2, în zona localității Afumați pe o lungime de 2 km și este experimental, fiind monitorizat, soluția urmând a fi extinsă și pe alte drumuri naționale.

Vezi și

"Această soluție este implementată în vederea reducerii substanțiale a numărului de accidente frontale pe sectoarele de drumuri naționale aglomerate cu două benzi pe sens.

Pe acelaşi subiect

Precizăm că acest tip de parapet, montat până acum lateral, și-a demonstrate utilitatea în cazul părăsirii sensului de mers a autovehiculelor și în ceea ce privește siguranța preluării șocului în cazul unei coliziuni", se arată într-un comunicat al CNAIR.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Parapetul din cabluri, noua soluție pentru evitarea accidentelor frontale pe șoselele din România - VIDEO