Antena Meniu Search
x

Parcul de distracții din Durău, locul în care ne putem da cu sania în toiul primăverii. Doar că pe șine

Şi primăvara ne putem da cu sania la munte, doar că... pe şine. Odată cu încălzirea vremii, parcul de distracţii din staţiunea Durău, judeţul Neamţ, s-a redeschis, iar azi a fost plin. Alţii au ales să-şi petreacă ziua bucurându-se de zăpadă şi de flori pe cea mai înaltă şosea din România.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 22.05.2021, 21:50

Vezi și

Rând pe rând, zeci de amatori de senzaţii tari au alunecat pe pista specială. Săniuţa de vară de la Durău poate să prindă 40 de km la oră. Depinde cât de multă adrenalină vă doriţi pentru această experienţă. Puteţi încerca o după-amiază întreagă aici în parcul de distracţii.

George Chiriac, administrator parc de distracţii: Are o lungime de 830 de metri lungime totală, o diferenţă de nivel de 55 de metri. 

Tot acolo e şi o pistă de tubbing, un parc de joacă cu carusel, leagăne şi trambulină, dar şi un parc de aventură în care curajoşii îşi pot testa limitele. 

Bianca Doroftei, managerul parcului: Avem 10 trasee de dificultate progresivă, cele mai ușoare sunt traseele roz, iar cel mai greu traseu este traseul verde.

Şi în parcul de aventură din staţunea Rânca a fost plin azi

De la mic la mare, cu toţii au lăsat deoparte teama de înălţime şi s-au aventurat pe traseele dintre copaci. Cine nu a vrut să se caţere printre copaci s-a putut bucura de aerul curat de munte, zăpadă şi o sesiune de selfiuri pe Transalpina. Deşi circulaţia încă nu este permisă, turiştii nerăbdători au venit pentru a-şi face câteva fotografii cu brânduşele, dar şi cu zăpada care încă mai persistă. 

Şoseaua care leagă Rânca de Obârşia Lotrului ar putea fi redeschisă circulaţiei la începutul lunii viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Parcul de distracții din Durău, locul în care ne putem da cu sania în toiul primăverii. Doar că pe șine