Antena Meniu Search
x

Video "Părea speriată". S-a urcat băută la volan şi s-a răsturnat cu maşina în Capitală. Prima grijă a şoferiţei a fost animalul de companie

Grav accident de circulaţie, noaptea trecută, în Bucureşti. O şoferiţă care s-a urcat sub influenţa băuturilor alcoolice la volan a intrat cu maşina într-o staţie de tramvai, iar mai apoi s-a răsturnat în mijlocul şoselei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 07.04.2023, 07:48

Vezi și

Accidentul a avut loc pe o şosea din sectorul 4 al Capitalei. În maşină se aflau femeia de 31 de ani şi animalul acesteia de companie. Potrivit martorilor, aceasta ar fi circulat cu viteză, iar în apropierea staţiei de tramvai, a pierdut controlul volanului. 

Animalul de companie, prima grijă 

Ana Grigore, reporter Observator: Femeia venea dinspre Eroii Revoluţiei şi se îndrepta către zona Tineretului. După ce a lovit refugiul de tramvai, s-a răsturnat aici, pe mijlocul şoselei. 

Martor: Am auzit impactul, eram la semafor, în spate, la Şincai, şi mi-am dat seama că era accident. Mi-a zis să o ajut să scoată căţelul şi după să o ajut si pe ea să iasă, şi a iesit pe picioarele ei.

Pe acelaşi subiect

După ce a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest a reieşit că femeia avea o alcoolemie de 0,41 mg/l aclool pur în aerul expirat. 

Martor: Părea speriată, vă daţi seama, părea speriată. 

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală şi urmează să stabilească cum s-a produs exact accidentul. Traficul rutier a fost blocat pe Calea Şerban Vodă mai bine de două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Părea speriată". S-a urcat băută la volan şi s-a răsturnat cu maşina în Capitală. Prima grijă a şoferiţei a fost animalul de companie