Antena Meniu Search
x

Bărbat de 42 de ani din Bistriţa, în stare extrem de gravă la spital după ce a fost lovit de un tren Regio

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost lovit de un tren regio. A fost transportat la spital în stare extrem de gravă, cu traumatisme la nivel craniocerebral, toracic şi abdominal.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 08:41

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, se pare că bărbatul s-ar fi aflat în gabaritul căii ferate în momentul în care a fost accidentat, pe raza localităţii de domiciliu, de trenul regio care circula pe relaţia Cluj-Napoca - Bistriţa.

În urma accidentului, trenul a acumulat o întârziere de aproximativ 40 de minute. Bărbatul a fost transportat de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

"Starea bărbatului de 42 de ani din localitatea Coldău, victimă a accidentului de tren de aseară, care a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu traumatisme la nivel craniocerebral, toracic şi abdominal, este foarte gravă. Pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi în prezent este internat în Secţia ATI, fiind instabil hemodinamic şi ventilat mecanic", a informat, joi, purtătorul de cuvânt al spitalului, Camelia Strungari, potrivit Agerpres.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat de 42 de ani din Bistriţa, în stare extrem de gravă la spital după ce a fost lovit de un tren Regio