Antena Meniu Search
x

Video Părinţii lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, distruşi de durere după discuţia cu judecătoarea. "Nici măcar nu ne ştia numele"

Vlad Pascu şi-a recunoscut vina pentru uciderea celor doi studenţi în localitatea 2 Mai, ceea ce înseamnă că va beneficia de reducerea pedepsei. Ca şi cum vestea nu ar fi fost de ajuns pentru părinţii victimelor, judecătoarea din dosar, cercetată deja după ce a întrebat data trecută dacă mortul e în sală, a avut o nouă reacţie revoltătoare

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.03.2024, 17:16

Vezi și

Valentin Olariu - tatăl lui Sebi: Văzând cum se judecă în ţara asta chiar nu mai am nicio speranţă. Până şi acum m-a văzut cu poza băiatului în mână şi m-a întrebat cine sunt. Şi am zis, sunt tatăl lui Sebi şi l-am adus şi pe el în sală, ca să îl vedeţi.

Reporter: Ca a întrebat de el data trecută?

Valentin Olariu - tatăl lui Sebi: Da. 

Mihaela Olariu - mama lui Sebi: Nu s-a întâmplat nimic astăzi, la fel ca si data trecută. Nici măcar nu ne ştia numele. Eu m-am prezentat ca fiind Olariu Mihala, mama lui Sebastian Olariu. După accea m-a mai întrebat încă o dată dar eu cum ma numesc. Durerea mea o simt, nu ştiu dacă are altceva loc în sufletul meu. 

Pe acelaşi subiect

Vlad Pascu vrea să fie judecat în procedură simplificată

Vlad Pascu a cerut instanţei prin intermediul avocaţilor săi să fie judecat în procedură simplificată, asta înseamnă că odată ce şi-a recunoscut toate acuzaţiile, el poate primi o sentinţă redusă cu o treime.

De cealaltă parte, avocaţii victimelor au înaintat o cerere de schimbare a încădrării juridice, de la ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă la omor calificat şi tentativă la omor. Instanţa a stabilit un nou termen pentru data de 4 aprilie astfel încât Vlad Pascu şi avocaţii lui să poată să îşi pregătească apărarea.

Este al doilea termen în procesul care oricum a început cu o amânare tot pentru că Vlad Pascu nu a avut avocaţii lângă el la prima înfăţişare. Părinţii victimelor sunt nemulţumiţi de atitudinea judecătoarei, astăzi tatăl lui Sebastian Olariu a adus fotografia fiului său în sala de judecată şi i-a spus magistratului că l-a adus pe fiul său, asta după ce judecătoarea a întrebat la primul termen dacă fiul mort este în sală. În urma acestei scene, Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu, iar ancheta vizează respectarea obligaţiei de a studia dosarele anterior şedinţelor de judecată. De altfel, magistratul a mai fost sancţionat anul trecut cu avertisment pentru că nu motiva la termen sentinţele pe care le dădea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Părinţii lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, distruşi de durere după discuţia cu judecătoarea. "Nici măcar nu ne ştia numele"