Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Europarlamentari români blocați pe aeroportul din Strasbourg. Aeronavă Tarom a avut probleme tehnice

Doisprezece europarlamentari români, printre care Norica Nicolai, Renate Weber, Cristian Preda, Monica Macovei și Cătălin Ivan, sunt blocați pe aeroportul din Strasbourg, după ce o cursă Tarom, care ar fi trebuit să-i preia din Franța, a întâmpinat probleme tehnice la aterizarea la Bruxelles.

de Redactia Observator

la 26.10.2018 , 00:43

Probleme la aterizare pentru o cursa Tarom - Hepta

Doisprezece europarlamentari români, printre care Norica Nicolai, Renate Weber, Cristian Preda, Monica Macovei și Cătălin Ivan, sunt blocați pe aeroportul din Strasbourg, după ce o cursă Tarom, care ar fi trebuit să-i preia din Elveția, a întâmpinat probleme tehnice la aterizarea la Bruxelles.

Cursa Tarom București - Bruxelles a avut o problemă la aterizare. Trenul de aterizare nu s-a deschis prin procedura standard, ci prin cea de rezerva, astfel că, protrivit procedurii Tarom, avionul a intrat automat la verificare tehnica.

Aeronava respectivă trebuia să ajungă la Strasbourg, pentru o cursă către București, programată la ora locală 17.05 (19:05, ora României), însă plecarea a fost întârziată.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor surse, pentru preluarea pasagerilor de pe aeroportul din Strasbourg, printre care se află numeroși parlamentari români, a fost trimisă o cursă de Amsterdam, care va decola în jurul orei 22.00.

Europarlamentarii români rămași pe aeroportul din Strasbourg sunt Norica Nicolai, Renate Weber, Puiu Pascu, Cristian Preda, Monica Macovei, Cătălin Ivan, Claudia Tapardel, Doru Frunzulică, Andi Cristea, Cristian Busoi, Răzvan Popa și Gabriela Zoana.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Europarlamentari români blocați pe aeroportul din Strasbourg. Aeronavă Tarom a avut probleme tehnice