Antena Meniu Search
x

Video Pasajul Europa Unită, inaugurat de pietoni. Cum arată lucrarea de peste 70 de milioane de lei a Primăriei Sectorului 4

De aseară, una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Capitală are un pod nou nouţ, care să îi scape pe oameni de orele petrecute bară la bară. Pasajul Europa Unită, din sectorul 4 a fost inaugurat, prima data doar de pietoni. În cele din urmă a fost deschis şi pentru şoferi, care au trecut prin zonă doar de curiozitate.  

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 09:51

Vezi și

Iluminat în zeci de culori, Pasajul Europa Unită s-a deschis circulaţiei. Ce-i drept, primii care l-au testat au fost pietonii care pentru trei ore au avut şoseaua doar pentru ei.

Localnic: E bine, e frumos, noi suntem si vecini, vis-a-vis stăm.   

Localnic: În mod sigur era nevoie de pasaj, din cauza traficului care va fi decongestionat.

Daniel Băluţă, primar Sector 4: Sunt extrem de bucuros ca azi dăm în folosință Pasajul Europa Unită. Înainte de toate, vreau să spun de ce se numește Pasajul Europa Unită. Pentru că Europa și banii europeni sunt șansa dezvoltării acestui sector. Fără banii europeni, mare parte de investiții nu ar fi fost posibile

Pe acelaşi subiect

Începând cu ora 22, pe pod şi-au făcut apariţia şi primii şoferi care au curioşi de experienţa pe care o oferă noul pasaj. Noua construcţie ar trebui să îi scutească pe şoferi de traficul infernal din orele de vârf. 

"Pasajul este construit la intersecția dintre bulevardele Alexandru Obregia și Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, are o lungime de 653 de metri, două benzi de circulație pe fiecare sens", potrivit Andreea Milea, reporter Observator.  

Deschiderea noului pasaj a iscat şi o controversă între edilii de sectoare. Primarul Sectorului 3 a fost acuzat că a furat proiectul acestui pasaj, dar el a răspuns că doar s-a inspirat pentru o lucrare asemănătoare, şi anume pasajul de la intrarea pe Autostrada Soarelui, care arată asemănător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pasajul Europa Unită, inaugurat de pietoni. Cum arată lucrarea de peste 70 de milioane de lei a Primăriei Sectorului 4