Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pasajul Europa Unită s-a deschis în Sectorul 4. A costat peste 70 de milioane de lei şi e unul dintre cele mai mari din Bucureşti

Capitala are un nou pasaj care s-a deschis chiar în această seară. Pasajul Europa Unită a fost inaugurat în urmă cu doar câteva ore în Sectorul 4 şi este arhiplin de oameni. Sunt mii de oameni care traversează acum, la pas, noua construcţie.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 05.12.2023 , 20:14

Abia după ora 22:00 se va deschide pasajul pentru maşini. Până atunci, rămâne un loc perfect de promenadă. Încă de la ora 19:00 oamenii au venit în număr foarte mare. Sunt câteva mii de oameni care au venit să se plimbe pe pasajul din Sectorul 4. Este, de altfel, şi dorinţa oamenilor din zonă.

Pasajul e construit deasupra intersecţiei dintre Bulevardul Obregia şi Metalurgiei, are peste 650 de metri, cu câte două benzi pe sens. Asta înseamnă că devine unul dintre cele mai mari pasaje din Bucureşti. Lucrările au început în februarie 2022, un an şi 10 luni s-a lucrat la acest pasaj. Vorbim despre o investiţie de peste 70 de milioane de lei, din care jumătate sunt bani de la Guvern.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Pasajul Europa Unită s-a deschis în Sectorul 4. A costat peste 70 de milioane de lei şi e unul dintre cele mai mari din Bucureşti