Antena Meniu Search
x

Video Pastorul din Suceava, care şi-a abuzat şi terorizat cei 8 copii timp de 6 ani, condamnat la aproape 22 de ani de închisoare

Pastorul din Dolhești, care și-a abuzat fetele și și-a maltratat copiii, a primit o condamnare de 21 de ani și patru luni de închisoare. Hotărârea magistraților din Suceava nu este definitivă.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 20.09.2021, 17:11

pastor condamnat la închisoare în Suceava
Pastorul din Suceava, care şi-a abuzat şi terorizat cei 8 copii timp de şase ani, condamnat la aproape 22 de ani de închisoare - Observator (arhivă)

Opt copii au fost supuşi, timp de şase ani, unor abuzuri de neimaginat. Chiar tatăl lor, pastor respectat în Suceava, i-a terorizat fără ca nimeni să-l oprească. Bătuţi, exploataţi, înfometaţi şi chiar violaţi, copiii au rupt tăcerea abia după ce sora mai mare a hotărât să-şi denunţe tatăl la Poliţie. Pastorul, care organiza seri de rugăciune la care participau zeci de familii din comunitate, a fost în cele din urmă arestat. Povestea, cu puternic impact emoţional, a zguduit comunitatea. Mai ales că mama copiilor şi-a retras plângerea împotriva lui.

Cazul pastorului din Dolhești a fost relatat de Observator, în 2020

Întreaga comunitate cunoştea familia. Preotul îşi ridicase propria biserică, unde organiza seri de rugăciune la care participau zeci de familii cu copii. În locuința din Valea Bourei preotul predica şi susţinea slujbe în zilele de sărbătoare. De altfel, reprezentanţi ai Bisericii Penticostale ne-au spus faptul că acesta, de fapt, se desprinsese din Biserica Penticostală şi mersese pe o direcţie doar a lui. Practic, în acest moment nu avea niciun superior pe această linie.

Costică Crăciun, administrator public al comunei Dolhești: El nu a pozat niciodată într-un om recalcitrant, să-şi facă publicitate negativă. Pentru noi a fost o surpriză ce s-a auzit despre el, că nu poţi să ştii acasă, în familie, ce face omul.

Abuzurile au ieșit la iveală în luna iulie a anului trecut. Convinsă de soţul ei, sora mai mare, în vârstă de 23 de ani, s-a hotârât să-şi denunţe tatăl la Poliţie. La rândul ei, şi-a convins şi mama să rupă tăcerea. Doar că, ulterior, femeia şi-a retras plângerea depusă împotriva soţului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pastorul din Suceava, care şi-a abuzat şi terorizat cei 8 copii timp de 6 ani, condamnat la aproape 22 de ani de închisoare