Antena Meniu Search
x

Video Patinoarele târgurilor de Crăciun, luate cu asalt. Cât costă închirierea unei perechi de patine

Alunecăm cu graţie spre distracţie. Patinoarele târgurilor de Crăciun din ţară au fost pline weekendul acesta. Închirierea unei perechi de patine costă câteva zeci de lei, iar, în unele locuri, dacă vii cu ele de acasă, intrarea este liberă. Cel mai tare s-au distrat copiii, dar şi oamenii mari, care... cu fiecare piruetă, s-au întors în copilărie. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 09.12.2023, 21:00

Vezi și

Începători sau siguri pe ei, bucureştenii aleg să se urce pe patine pentru a face puţină mişcare înainte de sărbători. "Am adus copilaşii de ziua mea la patinoar. Eu stiu să merg pe role foarte bine si din cauza aceasta mi se pare foarte usor si de mers pe patine. Ale mele sunt de acasă, ale lor sunt inchiriate", spune o mămică.

Patinoarele târgurilor din Capitală sunt deschise de la 10 dimineaţa până aproape de ora 11 seara

Patinoarele de la târgurile de Crăciun din Sectoarele 3 şi 6 au zilnic sute de clienţi. Copiii ne dau lecţii şi pe gheaţă eu Încă nu stiu să patinez insă Natalia face lucrul acesta de un an şi mi-a promis că o să mă înveţe şi pe mine. Noi suntem la patinoarul din Sectorul 3 al Capitalei, mare de 600 mp cu o capacitate de 200 de persoane. Patinoarul din Sectorul 6 al Capitalei este şi mai mare. Măsoară peste 700 de metri pătraţi si are o capacitate de 300 de locuri.

Cei care nu se ţin bine pe patine pot închiria cu 20 de lei un pinguin de sprijin. La târgul din Sectorul 6, patinele costă 25 de lei şi plăteşti încă 25 de lei pentru acces pe gheaţă timp de o oră şi jumătate. La patinoarul din Sectorul 3, accesul este gratuit dacă vii cu patinele de acasă, altfel plăteşti 20 de lei. "Gheaţa se curăţă la un interval de o oră jumate cât să fie proaspătă. A fost foarte aglomerat primul weekend. Toată lumea foarte încăntată", a declarat Alin Panait, organizator târg Sectorul 3. "Cei mai mulţi am avut weekendul trecut, în jur de 1.500 de persoane", a declarat Liviu Ţurel, patron patinoar.

Patinoarele târgurilor din Capitală sunt deschise de la 10 dimineaţa până aproape de ora 11 seara. La târgul de Crăciun din Craiova intrarea la patinoar este ceva mai scumpă. Închirierea patinelor costă 30 de lei, iar accesul pe gheaţă, cu patinele proprii, 25 de lei. Patinoarul va rămâne deschis cât va permite vremea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Patinoarele târgurilor de Crăciun, luate cu asalt. Cât costă închirierea unei perechi de patine