Antena Meniu Search
x

Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă în mașină: "A înnebunit! Nu se poate așa ceva". Video

Maria Done, patroana hotelului Astoria din Mamaia, a fost atacată cu ouă de către Stila Sarafu, un personaj controversat din Constanța. Individul a fost sancţionat de poliţişti cu suma de 1.660 de lei pentru că a aruncat cu ouă într-o maşină aflată în trafic, iar afacerista a primit 435 de lei amendă pentru că filma cu telefonul mobil în timp ce era la volan.

de Redactia Observator

la 29.10.2020, 18:07

Vezi și
  • Conflict între patroana hotelului Astoria și Stila Sarafu
  • Poliţiştii au precizat că cei doi au mai avut un incident în urmă cu câteva zile
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis, joi, un comunicat de presă, în legătură cu apariţia în spaţiul public a unor imagini în care apar două persoane care au un conflict în trafic, evenimentul având loc în municipiul Constanţa. 

"Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi cei ai Secţiei 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară şi activităţi de natură a distrage atenţia (O.U.G. 195/2002)", se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 

Maria Done, femeia din mașina în care s-a aruncat cu ouă, a fost amendată la rândul ei cu 435 de lei, deoarece folosea telefonul mobil în timp ce conducea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Deci să vină poliția, deci să vină poliția, nu se poate așa, acum în mașina mea, este live, eu postez live, deci Stila Sarafu a înnebunit, uitați ce îmi face, ce mi-a făcut, uitați ce a făcut mașinii mele. Nu merge așa ceva, nu este posibil un om de afaceri din Constanța să fie hărțuit șantajat, pentru ce? Nu știu pentru ce, nu am avut de a face cu persoana asta, eu efectiv într-un stat de drept, într-un stat român, trebuie să mă apăr de acest om, nu e posibil așa ceva", s-a plâns femeia, într-un live pe Facebook.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă în mașină: "A înnebunit! Nu se poate așa ceva". Video