Antena Meniu Search
x

Detalii în cazul patronului de schimb valutar din Vrancea, asasinat în maşină, în drum spre casă

Patronul unei case de schimb valutar din Vrancea a fost asasinat în propria maşină, în timp ce se întorcea spre casă. Autoturismul Mercedes, la volanul căuria se afla, a fost lovit de o altă maşină din lateral, apoi bărbatul a fost împuşcat de 2 ori.

Patron de schimb valutar asasinat ca în filmele de la Hollywood

Patronul unei case de schimb valutar din Vrancea a fost asasinat în propria maşină, în timp ce se întorcea spre casă.

Autoturismul Mercedes, la volanul căuria se afla, a fost lovit de o altă maşină din lateral, apoi bărbatul a fost împuşcat de 2 ori.

Patron de schimb valutar asasinat ca în filmele de la Hollywood

Un bărbat a fost găsit împuşcat, într-un autoturism Mercedes, lovit in lateral, pe marginea unui drum judeţean din Vrancea, medicii declarând decesul persoanei respective.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, un alt autoturism a fost găsit abandonat în apropiere de locul în care a fost împuşcat bărbatul.

Bărbatul a fost împuşcat de 2 ori, dar o singură rană i-a fost fatală

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a fost împuşcat de 2 ori. Un glonţ i-a străpuns antebraţul, provocându-i o rană fără risc mortal, însă cel de-al doilea glonţ i-a atins o zonă vitală, în zona umărului, provocându-i decesul.

Un alt autoturism, Suzuki, de asemenea lovit lateral, a fost găsit abandonat la aproximativ 500 de metri de prima maşină.

Poliţia Vrancea a anunţat că, vineri, în jurul orei 19.40, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat, de 61 de ani. Poliţiştii IPJ Vrancea efectuează cercetarea la faţa locului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, la activităţi participă şi poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române", arată Poliţia Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Detalii în cazul patronului de schimb valutar din Vrancea, asasinat în maşină, în drum spre casă