Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Patronii de pe litoral caută angajați. Ce salarii pot câştiga o cameristă sau un ajutor de bucătar

La malul mării, pregătirile sunt în toi pentru începerea sezonului estival. Pentru că în ultimele luni deschiderea restaurantelor a fost condiţionată de rata de infectare, patronii au renunţat la mulţi dintre angajaţii pe care nu mai aveau din ce sa îi plătească. 

de Redactia Observator

la 10.05.2021 , 13:29

Acum, când noul sezon bate la uşă, se văd nevoiţi să găsească rapid forţă de muncă. 

Reporterul Observator, Andreea Filip a vorbit deja cu o parte dintre angajatorii de la malul mării:

"Oamenii din turism au nevoie de angajaţi, acum, la debutul sezonului estival. O cameristă câştigă câştigă 2.500 lei, la recepţie salariile sunt între 2.500 - 3.500 lei, un ajutor de bucătar poate fi remunerat cu 4.000 de lei, iar un bucătar poate depăşi chiar salariul de 6.000 de lei".

Vezi și

Mai multe informaţii despre cum se pregătesc să-i primească pe turişti patronii de restaurante, terase şi hoteluri, în materialul video de mai sus.

Pe acelaşi subiect

În Constanţa sunt aşteptate relaxări ale restricţiilor

Litoralul se pegăteşte pentru valul de turişti! Incidenţa la nivelul municipiului Constanţa a scăzut sub 1,5 la mie, iar asta înseamnă că va urma o relaxare a restricţiilor.

Din acest sfârşit de săptămână, la malul mării, restaurantele pot să funcţioneze la o capacitate de 50% în interior, aceeaşi regulă aplicându-se şi la sălile de spectacole şi la cinematografe.

La Constanţa pot fi organizate evenimente, concerte sau festivaluri la care pot participa maximum 300 de spectatori, însă aceştia trebuie să păstreze, în mod evident, distanţa între ei, minim doi metri, şi să poarte măşti de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Patronii de pe litoral caută angajați. Ce salarii pot câştiga o cameristă sau un ajutor de bucătar