Antena Meniu Search
x

Video Patronul clubului Nuba, Jean Sasu, înjunghiat de un client în faţa cafenelei din Capitală. Agresorul e în libertate

Atac şocant, joi după-amiază, în centrul Capitalei. Jean Sasu, unul dintre patronii clubului de lux Nuba a fost înjunghiat de un client chiar în incinta localului pe care îl deţine. Agresorul este căutat acum de poliţişti.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 20.04.2023, 17:23

Vezi și

Jean Sasu, patron al clubului Nuba, a fost înjunghiat, joi, în faţa localului din Dorobanţi, Bucureşti. "Victima este în continuare la spital şi, probabil, va rămâne internat cel puţin pe parcursul zilei de astăzi. Atacul a avut loc într-o zonă exclusivistă a Capitalei, în zona Dorobanţi, în faţa unei cafenele. Practic, agresorul s-a aşezat la masă şi, spun reprezentanţii clubului Nuba, şi-a aşteptat victima preţ de mai bine de o oră, o oră şi jumătate. A consumat aici băuturi alcoolice, l-a aşteptat pe unul dintre patroni să iasă pe uşă", spune Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

Patronul Nuba, înjunghiat de un client

"Bărbatul s-a întors cu spatele, a vrut să-şi continue drumul, iar în acel moment agresorul s-a ridicat de la masă, a scos un briceag din buzinar şi l-a înjunghiat în zona piciorului, după care a rupt-o la fugă printre case, spre un parc din apropiere. Poliţiştii îl caută şi în momentul de faţă", adaugă Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

"Reprezentanţii clubului susţin faptul că nu ar fi avut loc niciun fel de altercaţie înainte de incident. Atât patronul, cât şi agresorul nu s-ar fi intersectat. Însă reprezentanţii Nuba susţin că suspectul principal şi-ar fi pândit victima preţ de mai multe zile. Ar fi fost văzut în zonă şi ieri, alaltăieri, urmărindu-şi victima fără un motiv declarat", mai spune Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Patronul clubului Nuba, Jean Sasu, înjunghiat de un client în faţa cafenelei din Capitală. Agresorul e în libertate