Antena Meniu Search
x

Video Patronul Fermei Dacilor a fost lăsat în libertate. Cornel Dinicu i-a convins pe magistraţi să renunţe la arestul la domiciliu

Patronul de la Ferma Dacilor a scăpat de arest la domiciliu şi a fost plasat sub control judiciar.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 20:59

Vezi și

Cornel Dinicu i-a convins pe magistraţi să-l cerceteze sub control judiciar. 

Magistraţii au înlocuit arestul la domiciliu cu măsura controlului judiciar, în dosarul în care Dinicu este inculpat pentru distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. Dinicu are interdicţia de a părăsi ţara fără încuviinţarea instanţei, dat decizia instanţei poate fi contestată. Mandatul de arestare la domiciliu pe numele lui Cornel Dinicu este valabil până în 31 martie.

Opt oameni au murit în incendiu

De Crăciun, un incendiu devastator izbucnit la ferma sa din Tohani a ucis opt oameni, trei dintre ei erau copii. Printre victime, şi propriul băiat. 

Specialiştii vor face 3 expertize în cazul incendiului: una a lemnului pentru a vedea dacă a fost tratat să reziste la foc aşa cum cere legea. Cea de-a doua urmăreşte modul în care a fost realizată instalaţia electrică iar a treia - dinamica incendiului. La cercetarea la faţa locului au participat şi cei doi asociaţi ai patronului, Adelina Ilie şi Adrian Vitomir. Anchetatorii analizează panoul electric al pompei de apă în aşa fel încât să-şi dea seama cum era de fapt conectata la energie electrica pensiunea Ferma Dacilor.

Cercetările sunt, însă, de durată. Din pensiune au rămas în picioare doar pereţii de beton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Patronul Fermei Dacilor a fost lăsat în libertate. Cornel Dinicu i-a convins pe magistraţi să renunţe la arestul la domiciliu