Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Primele declaraţii făcute de patronul Fermei Dacilor, dupa eliberare

Patronul de la Ferma Dacilor îşi plânge copilul, prietenii si ferma, tot ce a pierdut în tragedia din seara de Crăciun. Este ceea ce le-a declarat Cornel Dinicu reporterilor Observator in exlusivitate după eliberare. Cornel Dinicu s-a întors seara trecută acasă la copii, cărora le-a adus o pungă plină cu jucării. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 03.02.2024, 00:11

Vezi și

În prima zi dupa eliberare Cornel Dinicu le a spus reporterilor Observator ca vrea sa si planga "copiii": băiatul de 11 ani şi Ferma. "Încă sufăr, încă mi-e greu! Nu pot să leg două vorbe, nu ştiu, nu am nicio imagine în cap. Lăsaţi-mă să îmi plâng copilul...şi nu doar copilul, şi pe ceilalţi, şi prietenii, şi Ferma. Şi Ferma tot copilul meu a fost", a declarat Cornel Dinicu. Şi seara trecut când a ieşit din arestul Poliţiei Prahova, dupa o luna in care a stat dupa gratii, tot pe copii voia să îi vadă mai întâi. "Să îmi strâng copiii în braţe, ăsta e primul lucru pe care vreau să-l fac când ajung acasă", a declarat Cornel Dinicu.

Experţii trebuie să stabilească cum s-a produs incendiul în care au murit 8 oameni

Îmbrăcat în negru, cu o geantă de voiaj în mână şi cu o plasă de jucării în cealaltă, Dinicu a ajuns pe seară în apartamentul din Capitală. A fost întâmpinat în uşă de unul dintre băieţi. "Eu nu am nicio probă, specialiştii trebuie să găsească probe", a declarat Cornel Dinicu. Magistraţii din Parhova au decis să-i accepte contestaţia la măsura arestului preventiv ce fusese prelungită în urmă cu doar câteva zile. Patronul Fermei Dacilor este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. Administratorii firmei sunt sub control judiciar.

Pe durata arestului la domiciliu, Dinicu nu are voie să ia legătura cu nimeni din dosar şi nici cu familiile victimelor. Şi are o serie de obligaţii. Să meargă la poliţie sau parchet de câte ori este chemat, printre altele. Înainte cu două zile să fie eliberat din arest, patronul fermei dacilor a fost dus la locul tragediei pentru a asista la investigaţiile de la faţa locului. Asta înseamnă că ancheta a intrat într-o nouă etapă. Experţii trebuie să stabilească cum s-a produs incendiul în care opt oameni, cinci adulţi şi trei copii, au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Exclusiv Observator » EXCLUSIV. Primele declaraţii făcute de patronul Fermei Dacilor, dupa eliberare