Antena Meniu Search
x

Video Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu în acelaşi loc cu fiul şi soţia, deşi nu are voie să vorbească cu ei. Eroare în cazul Fermei Dacilor

Incendiul de la Ferma Dacilor. Situaţie inedită în ceea ce-l priveşte pe patronul Fermei Dacilor care a fost plasat, joia trecută, în arest la domiciliu. Cornel Dinicu locuieşte într-un apartament în care stau, de asemenea, soţia şi copilul său, amândoi martori în dosar. Judecătorii nu au observat când au instituit măsura respectivă că toţi trei figurează la aceeaşi adresă. Fiind martori în dosar, Dinicu nu ar avea voie să comunice cu ei. Aşa că, patronul Fermei Dacilor cere acum magistraţilor să-i dea derogare ca să poată vorbi cu soţia şi băiatul.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 06.02.2024, 14:04

Vezi și

În primul rând am putea vorbi despre varianta în care judecătorul să îi dea o derogare şi să îi permită să ia legătura cu soţia şi copilu. Lucru puţin probabil spun specialiştii pentru că vorbim despre condiţia obligatoriu impusă de arestul la domiciliu, cea de a nu lua legătura cu martorii din dosar pentru a elimina riscul ca suspectul să le influenţeze acestora declaraţiile.

Patronul complexului riscă din nou arestul preventiv

Pe de altă parte am putea asista şi la varianta în care fie soţia şi copilul să se mute la altă adresă, fie ca inculpatul să solicite să execute arestul la domiciliu la o altă adresă, cum ar fi o locuinţă închiriată. Dacă niciuna din aceste variante nu va fi posibilă din motive obiective instanţa poate reimpune întoarcere lui arestul preventiv de la Câmpina. Rămâne de văzut ce va decide Judecătoria Ploieşti astăzi, cert este că cineva trebuie să se autosesizeze încă de la început.

Vorbim pe o parte despre Parchet care este şi organul de cercetare care acuză în acest caz. Pe de altă parte putem să vorbim şi despre avocatul lui Cornel Dinicu care ar fi trebuit să vadă că adresa la care solicită acesta să fie mutat în arest la domiciliu concide cu adresa unor martori. Este o eroare judecătorească şi rămâne de văzut ce va decide instanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu în acelaşi loc cu fiul şi soţia, deşi nu are voie să vorbească cu ei. Eroare în cazul Fermei Dacilor