Antena Meniu Search
x

Video Patronul unui restaurant din Baia Mare, atacat de 2 bărbaţi în timp ce livra o comandă de pizza: "A spart sticla şi mi-a băgat-o în mână"

Răfuială ca în filme, pe o stradă din Baia Mare. Patronul unui restaurant a fost atacat, din senin, de doi bărbaţi, în timp ce livra o comandă de pizza. 

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 13:37

Vezi și

În momentul în care a coborât din maşină, pentru a-şi aştepta clientul, bărbatului i s-a cerut cutia cu mâncare şi pentru că a refuzat să o dea a fost ameninţat cu un cuţit.

Victima a reuşit să îl lovească pe atacator cu piciorul, iar acesta din urmă a scăpat obiectul ascuţit. Nervoşi şi dornici să îşi ducă planul la final, cei doi au spart o sticlă şi l-au lovit în mână cu un ciob.  Livratorul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. 

Mihăiţă Sână, victimă: A sărit şi celălalt la mine. În momentul în care eram distras cu celălalt, al doilea a spart sticla şi mi-a băgat-o în mână, după care am reuşit să-l prind, să-l ţin. Celălalt a fugit şi am sunat la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patronul unui restaurant din Baia Mare, atacat de 2 bărbaţi în timp ce livra o comandă de pizza: "A spart sticla şi mi-a băgat-o în mână"