Antena Meniu Search
x

Patru adolescenţi, suspectaţi că au vandalizat un cimitir din Ialomiţa. 20 de cruci au fost smulse din pământ

Patru adolescenţi sunt suspectaţi că au vandalizat un cimitir din judeţul Ialomiţa. Tinerii, cu vârste cuprise între 12 și 16 ani, au smuls 20 de cruci de beton şi au spart plăci de granit şi ornamente florale, informează reporterul Observator Andreea Filip.  

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 18:40

Patru adolescenţi, suspectaţi că au vandalizat un cimitir din Ialomiţa. 20 de cruci au fost smulse din pământ - Shutterstock

Poliţiştii din Feteşi au fost anunţaţi că mai multe morminte din cimitirul din comuna Făcăeni au fost distruse. În scurt timp, cei patru tineri au fost identificaţi. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru profanare de morminte. 

Ce spun poliţiştii

Astazi, 08 mai a.c., Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe morminte din cimitirul comunal Făcăeni au fost distruse.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, toți din comuna Făcăeni, bănuiți de comiterea faptei.

Din verificările efectuate s-a stabilit că cei patru tineri, în cursul nopții trecute, ar fi pătruns în incinta cimitirului comunal Făcăeni și ar fi dislocat prin împingere 20 de cruci prin beton, ar fi distrus prin spargere 2 plăci de granit, mai multe ornamente florale, candelabre metalice și gardul împrejmuitor a două imobile din zonă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patru adolescenţi, suspectaţi că au vandalizat un cimitir din Ialomiţa. 20 de cruci au fost smulse din pământ