Antena Meniu Search
x

Video Patru mascaţi ar fi mers ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Câţi bani ar fi putut primi: "Prețurile se negociază"

Petrecerea la nunta lui Florin Salam se lasă cu cercetări! Este anchetă internă în Poliție, după ce patru dintre mascații de la București ar fi venit ca bodyguarzi la nuntă. Șefii din Poliția Capitalei vor să afle dacă cei patru poliţişti au luat bani și dacă au mai făcut asta în trecut. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.06.2022, 20:10

Vezi și

La nunta de pe 1 iunie, Florin Salam a spus "da" sub ochii sutelor de invitați păziţi de privirile vigilente ale mascaților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din București. Cel puțin asta vor acum șefii din Poliția Capitalei să verifice, după ce bănuiesc că patru dintre ei ar fi participat la nuntă ca bodyguarzi. "Trebuie stabilit exact contextul și circumstanțele în care acei patru polițiști ar fi prestat muncă la acel eveniment. Ca să fii agent de securitate, trebuie să ai un atestat și trebuie să fii angajat pe un astfel de post", spune Cosmin Andreica, sindicatul Europol.

Câţi bani ar fi primit mascaţii, la nunta lui Florin Salam

Ofițerii de la Protecție Internă ar fi întocmit raportul și l-ar fi prezentat superiorilor din Ministerul de Interne, la două săptămâni după nunta manelistului. Joburile part-time ca bodyguarzi erau o tactică des întâlnită printre mascații de la SAS în urmă cu aproape 10 ani. Un val de anchete în MAI, început la acea vreme, a oprit pentru o vreme practica. "Prețurile se negociază în funcție de tipul evenimentului, dar și de client. Încep de la 300 de lei pentru o noapte de pază, dar pot ajunge până la 200 de euro, asta dacă ne dorim ca polițistul să vină la eveniment cu propria armă de foc, pe care, evident, să o țină la vedere", explică Bogdan Dinu, reporter Observator.

Sunt, însă, reguli stricte pentru ca polițiștii să poată avea alte activități. "Astăzi, un polițist - dacă vrea să lucreze - trebuie să notifice instituția cu cinci zile înainte de începerea activității despre noul loc de muncă pe care îl are și în ce constă acest loc de muncă", a declarat Cosmin Andreica, sindicatul Europol.

Pe acelaşi subiect

Poliţişti deveniţi paznici la evenimente organizate de interlopi

Nu este prima oară când polițiștii ajung paznici la evenimentele interlopilor. În urmă cu doi ani, polițiștii din Capitală au ajuns să vegheze membrii din clanul Duduianu la înmormântarea liderului Emi Pian. Aceştia s-au adunat în număr mare, încălcând legile din pandemie. 

Cei patru mascați de la Acțiuni Speciale riscă să fie cercetați disciplinar. Dar ar putea avea și dosar penal, dacă se dovedește că au încasat bani la negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Patru mascaţi ar fi mers ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Câţi bani ar fi putut primi: "Prețurile se negociază"