Antena Meniu Search
x

Video "Este o zi normală, din viaţa mea". Adolescenţi filmaţi în timp ce se droghează şi îşi ameninţă "rivalii" cu arma, într-un mall din Bucureşti

Mai mulţi tineri de lângă Bucureşti, cu aspiraţii de interlopi şi influenceri, au fost săltaţi de mascaţi şi procurori. Se fotografiau cu pistoale, droguri şi bani, ameninţau elevi în mallurile din Capitală şi sperau, spun anchetatorii, să calce pe urmele seniorilor din clanul din care făceau parte. Acum riscă acuzaţii grave şi mulţi ani în şcolile de corecţie

de Redactia Observator

la 14.05.2022, 19:34

Vezi și

Imaginile sunt filmate şi postate pe reţelele de socializare de tineri care ar avea legături cu clanul Scumpu, din comuna 1 Decembrie, de lângă Bucureşti. Arma este un pistol cu aer comprimat care însă poate ucide şi dacă este folosită de la o distanţă de câţiva metri.

Arme şi ameninări în mall-urile din Capitală

Probabil sub impresia prea multor filme cu gangsteri, adolescenţii care nici n-au ajuns la vârsta majoratului se înregistrează drogându-se şi ameninţându-şi aşa-zişii rivali.

Adolescent: Este o zi normală, din viaţa mea, de zi cu zi. Vă scuip! Păduchioşilor! Ia ziceţi, cum stăm, dragele mele dive? Vă împrumut cu un milion sau cu 50 de lei?

Pe acelaşi subiect

Unii nu s-au mulţumit doar cu celebritatea online. Cel puţin cinci dintre suspecţi, majoritatea sportivi la cluburi de box, au trecut şi la fapte demne de un cazier.

Badea Angelo - şef Serviciul Arme-IGPR​: Săvârşesc acte de violenţe fizice în special asupra perosnaelor tinere, elevi, în incinta unor complexuri comerciale Bucureşti, mall-uri.

Deşi unii dintre tineri practică sporturi de contact cunoiştinţele dobândite sunt utilizate înafdara ringuluio ca metode de atac şi nu autoapărare. Cinci percheziţii au avut loc în Bucureşti şi Ilfov, în urma cărora cinci minori din clanul Scumpu au ajuns la audieri.

Badea Angelo - şef Serviciul Arme-IGPR​: Au fost ridicate o armă neletală scurtă, o macetă de 50 cm şi mai multe materiale pirotehnice.

Adolescenţii, care voiau să calce pe urmele părinţilor, sunt acum acuzaţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi port fără drept al obiectelor periculoase. Clanul Scumpu este cunoscut autorităţilor în special pentru comiterea infracţiunilor de ameninţări şi cămătărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Este o zi normală, din viaţa mea". Adolescenţi filmaţi în timp ce se droghează şi îşi ameninţă "rivalii" cu arma, într-un mall din Bucureşti