Antena Meniu Search
x

Foto Patru morţi şi trei răniţi, într-un accident cumplit. Două maşini s-au izbit catastrofal pe DN 65, în Olt

Tragedie pe DN 65, în județul Olt. Patru persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, după ce două maşini s-au izbit cu putere în localitatea Jitaru, județul Olt. Ambii şoferi, în vârstă de 23, respectiv 28 de ani, au decedat în accidentul cumplit.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 20:43

Un grav accident de circulație în care au fost implicate două mașini a avut loc marți seara pe DN 65. Patru persoane au murit, iar alte trei au fost rănite. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a petrecut în localitatea Jitaru, județul Olt.

Patru morţi în accidentul tragic de pe DN 65

Din primele verificări, polițiștii din Olt au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule în care se aflau șapte persoane, respectiv un autoturism condus de un tânâr de 28 de ani, din comuna Colonești, și un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Corbu. ISU Olt a anunțat că patru bărbați au fost declarați decedați de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme. Este vorba de două femei și un bărbat.

Printre persoanele decedate se găsesc și cei doi șoferi. Traficul în zonă este blocat. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Patru morţi şi trei răniţi, într-un accident cumplit. Două maşini s-au izbit catastrofal pe DN 65, în Olt