Antena Meniu Search
x

Accident rutier la ieşirea din Sighişoara. Patru oameni au ajuns la spital

Chiar lângă o benzinărie, şoferul unui autoturism care voia să meargă să alimenteze, a tăiat calea unui microbuz în care se aflau nouă persoane, iar cele două autovehicule s-au ciocnit violent.

Vezi și

Chiar lângă o benzinărie, şoferul unui autoturism care voia să meargă să alimenteze, a tăiat calea unui microbuz în care se aflau nouă persoane, iar cele două autovehicule s-au ciocnit violent. După impact, microbuzul s-a oprit într-un stâlp al benzinăriei, iar şoferul autoturismului a rămas încarcerat.

Accidentul s-a petrecut pe drumul european 60, la ieşirea din Sighişoara spre Braşov. Un şofer de 46 de ani a virat brusc la stânga pentru a intra într-o benzinărie. Nu s-ar fi asigurat, iar în manevra sa a tăiat calea unui microbuz care nu a mai putut evita impactul.

Nouă oameni se aflau în microbuzul care s-a oprit într-un stâlp al benzinăriei. Autoturismul a fost proiectat câţiva metri pe şosea, iar şoferul a rămas prins între fiare.

Bărbatul care ar fi produs accidentul a ajuns la spital. La fel şi trei pasageri din celălalt vehicul, cu vârste între 31 şi 51 de ani. Nimeni nu este în stare gravă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident rutier la ieşirea din Sighişoara. Patru oameni au ajuns la spital