Antena Meniu Search
x

Accident grav în judeţul Sibiu. Patru persoane au fost rănite, după ce un microbuz şi o maşină s-au izbit, pe DJ 106

Patru persoane din au fost rănite, în urma unui accident produs în seara de joi în judeţul Sibiu, pe raza localităţii Cornăţel, pe drumul judeţean DJ 106. Au fost implicate un microbuz de transport persoane şi o maşină, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, citaţi de Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 19:03

Accident Sibiu
Patru persoane rănite, în urma coliziunii dintre un microbbuz şi o maşină - Sibiu Independent

"Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DJ 106, între Cornăţel şi Hosman. În accident sunt implicate un autoturism şi un microbuz, iar în acest moment traficul rutier este blocat", precizează informarea IPJ Sibiu.

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au transmis că la faţa locului, la ieşirea din Cornăţel spre Hosman, se intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD cu medic de urgenţă, precum şi o ambulanţă SAJ cu medic. Patru persoane sunt rănite şi primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor medicale de intervenţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident grav în judeţul Sibiu. Patru persoane au fost rănite, după ce un microbuz şi o maşină s-au izbit, pe DJ 106