Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Patru pompieri, la spital după ce li s-a făcut rău în timpul unei intervenţii. Incendiu puternic la o hală din Satu Mare

Patru pompieri de la inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău în timpul unei intervenţii pentru stingerea unui incendiu izbucnit joi după-amiază la o hală in care sunt depozitate deşeuri din carton şi hârtie, au transmis reprezentanţii ISU Satu Mare.

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 17:02

Celor patru pompieri li s-a făcut rău din cauza efortului fizic intens şi a temperaturii extrem de ridicate Celor patru pompieri li s-a făcut rău din cauza efortului fizic intens şi a temperaturii extrem de ridicate - PresaSM

Conform oficialilor ISU Satu Mare, patru pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale, toţi patru fiind transportaţi la unitatea de primiri urgenţe din Satu-Mare in timpul unei intervenţii de stingere a unui incendiu care a cuprins un depozit de carton şi hârtie.

Celor patru pompieri li s-a făcut rău din cauza efortului fizic intens şi a temperaturii extrem de ridicate, suferind stări de leşin.

Focul s-a extins pe o suprafaţă de trei mii de metri pătraţi

Articolul continuă după reclamă

Incendiul a cuprins un depozit în care se află deşeuri de carton şi hârtie, in municipiul Satu Mare, focul extinzându-se pe o suprafaţă de trei mii de metri pătraţi.

Există riscul că incendiul să se extindă şi la o a doua hală. Nouă autospeciale ale pompierilor intervin pentru stingerea incendiului. Autorităţile au emis mesaj Ro Alert.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Patru pompieri, la spital după ce li s-a făcut rău în timpul unei intervenţii. Incendiu puternic la o hală din Satu Mare