Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei patru tineri încătuşaţi după baia de sânge din faţa unui club din Mamaia

Patru tineri au fost încătuşaţi de poliţişti după scandalul sângeros din faţa unui club din Mamaia. Un tânăr a fost lovit cu pumnul şi apoi călcat cu un BMW X6 în timpul scandalului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.08.2019, 10:26

Vezi și

Patru tineri au fost încătuşaţi de poliţişti după scandalul sângeros din faţa unui club din Mamaia. Un tânăr a fost lovit cu pumnul şi apoi călcat cu un BMW X6 în timpul scandalului.

Scandalul sângeros s-a produs, ieri, 16 august 2019, la primele ore ale dimineţii, după ce mai mulţi tineri au ieşit din club şi au început să se certe cu agenţii de securitate ai localului din Mamaia.

La un moment dat, unul dintre agenţi l-a lovit în faţă, cu pumnul, pe unul dintre tineri, iar acesta s-a prăbuşit inconştient pe asfalt.

Peste numai câteva secunde, un prieten al celui lovit s-a urcat la volanul unui autoturism marca BMW X6 şi fără să îl vadă pe prietenul său, care se afla pe asfalt, a trecut cu maşina peste el.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul bătut şi călcat cu maşina a fost transportat în stare gravă la spital.

A urmat o adevărată scenă de luptă în care s-au folosit pistoale şi cuţite, dar şi urmăriri în trafic.

Bătut şi călcat cu maşina în faţa unui club din Mamaia

Poliţiştii au reuşit să îi prindă pe toţi cei implicaţi în scandalul sângeros.

Şoferul BMW-ului, Ion Nicolici Stanciu, dar şi alţi doi tineri care se aflau în maşină, au fost urmăriţi şi blocaţi în trafic, pe o stradă din Năvodari.

Şoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, însă a refuzat, motiv pentru care a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de refuz de recoltare a probelor biologice, vătămare corporală gravă din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ceilalţi trei tineri reţinuţi sunt Bebi Sima, tânărul care a tras cu pistolul în faţa clubului, Daniel Bădrăgan, agentul de pază care l-a lovit cu pumnul pe tânărul lovit, şi Adrian Gabriel Mangu, un tânăr care a scos un cuţit în timpul scandalului.

Cei patru vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei patru tineri încătuşaţi după baia de sânge din faţa unui club din Mamaia