Antena Meniu Search
x

Video Pe cine bănuiește mirele din Suceava că i-a furat plicurile cu banii de la nuntă. "Stătea cumva la pândă"

Doi miri din Suceava au fost ţinta hoţilor imediat după nuntă. 17.800 de euro, banii de dar, au fost furaţi din locuinţa lor. Totul, în timp ce tinerii însurăţei petreceau la ciorba de potroace de a doua zi. Mirele susţine că vinovat ar fi chiar unul dintre vecini. 

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 20:49

Vezi și

După o nuntă de vis, euforia mirilor s-a risipit rapid. Chiar a doua zi, când cei doi miri au ajuns acasă de la ciorba de potroace, apartamentul le-a fost spart, iar banii făcuţi la nuntă au dispărut.

Mire: Sâmbătă am făcut petrecerea de după eveniment. Am lipsit de acasă între orele 15.00 şi 21.45. Când am ajuns acasă am constatat că geamul şi plasa sunt deschise. Soţia a fugit rapid la uşă. Şi în casă era totul vraişte.

Cei doi soţi cred că unul dintre vecini este făptaşul

Hoţul ar fi furat aproape 18.000 de euro din locuinţă. Camerele de supraveghere de la bloc ar fi scos adevărul la iveală. Doar că ele nu funcţionează.

Pe acelaşi subiect

Mire: Mai are câteva la activ prin Suceava. Tot aşa, case făcute, acelaşi stil. Stătea cumva la pândă, era speriat. Ori mai era cu cineva, ori aştepta să intre el. Ori stătea de şase acolo.

Vecin: Situaţii de genul ăsta în Româna se întâmplă destul de des. Sigur a fost cineva apropiat, nu are cum să fie cineva care nu cunoaşte situaţia.

Vecin: Ce părere? Nu e o părere bună, mai ales că locuiesc aici.

Poliţia a început cercetările. Dar banii încă nu au fost recuperaţi, iar cei doi însurăţei nu şi-au plătit toate cheltuielile cu nunta.

Mire: Am achitat ce am avut la sală acolo. A doua zi mai aveam de făcut nişte plăţi, cu nişte prăjituri, datorii la prieteni. 

Comisar șef Ionuț Epureanu, IPJ Suceava: Bărbatul a plecat de acasă, a lăsat un geam rabatat la apartamentul său. Acesta a fost forţat de către persoane necunoscute care au intrat în locuinţă şi-au sustras o sumă de bani. 

Mirii speră ca incidentul să nu le poarte ghinion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pe cine bănuiește mirele din Suceava că i-a furat plicurile cu banii de la nuntă. "Stătea cumva la pândă"