Antena Meniu Search
x

Video "Pe el l-a aruncat şi motorul a mers pe parapet". Un motociclist și-a găsit sfârșitul pe A4, în Constanța. Se întorcea acasă, de la serviciu

Un motociclist de 44 de ani din Constanţa a murit într-un grav accident, care a avut loc ieri pe Autostrada A4. Bărbatul s-a izbit puternic de un parapet, iar în urma impactului motocicleta, pe care şi-o cumpărase pentru a face naveta, a fost aruncată la sute de metri distanţă. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 07.11.2023, 21:24

Vezi și

Accidentul s-a produs puţin după ora 16. Bărbatul se întorcea acasă de la serviciu, iar într-un moment de natenţie s-a produs nenorocirea. Motociclistul s-a dezechilibrat, a pierdut controlul, s-a izbit cu putere de parapet, iar motocicleta a ajuns la o distanţă de mai bine de 200 de metri.

"S-a dus în parapet şi a mers pe parapet până a luat-o în dreapta. Pe el l-a aruncat şi motorul a mers pe parapet", explică agentul.

Olimpia Ceară, IPJ Constanța: Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 43 de ani, ar fi condus o motocicletă și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, lovind parapetul median.

Motociclistul avea 44 de ani și abia își cumpărase motocicleta

Pe acelaşi subiect

Martorii au sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de salvare, inclusiv un elicopter SMURD, au ajuns la faţa locului.

Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea: Sosiţi la faţa locului, colegii au constatat faptul că era vorba despre un motociclist, acesta fiind din păcate declarat decedat de medicul de pe elicopterul SMURD. 

Victima avea 44 de ani şi era angajat la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Îşi cumpărase motocicleta în urmă cu două luni, pentru a-i fi mai uşor să facă naveta. Apropiaţii spun că avea experienţă şi nu era prima motocicletă pe care acesta o conducea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Pe el l-a aruncat şi motorul a mers pe parapet". Un motociclist și-a găsit sfârșitul pe A4, în Constanța. Se întorcea acasă, de la serviciu