Antena Meniu Search
x

Video Pe pârtiile de schi, doar cu certificatul verde. Variantă studiată de autorităţile din Braşov pentru sezonul de iarnă

Sezonul sporturilor de iarnă se apropie cu repeziciune, iar cei care vor să ajungă la Poiana Braşov în acest nou sezon trebuie să ştie că ar putea fi nevoiţi să prezinte dovada vacinării ori un test negativ.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.09.2021, 08:50

Vezi și

Este o variantă studiată de autorităţile locale, o variantă pentru situaţia în care contextul epidemiologic ar impune acest lucru. Vorbim despre accesul la instalaţiile de transport pe cablu, acces care ar putea fi accord pe baza certificatului verde.

Au început pregătirile pentru sezonul de iarnă

Au şi început pregătirile pentru acest sezon de iarnă. Au fost verificate instalaţiile pentru producţia de zăpadă artificială. S-a dat ordinul pentru umplerea lacului de acumulare, din masivul Postăvaru, un lac în care se adună apa folosită pentru instalaţiile de zapadă artificială. Pentru ca aceste instalaţii să fie în funcţiune este nevoie ca temperatura constantă pe timpul nopţii să fie de -2,5 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pe pârtiile de schi, doar cu certificatul verde. Variantă studiată de autorităţile din Braşov pentru sezonul de iarnă