Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pedeapsă blândă pentru monstrul cu chip de tată care și-a bătut fetița și a abandonat-o în frig

Pedeapsă blândă pentru monstrul cu chip de tată din satul Tirol, județul Caraș-Severin care și-a bătut fetița cu sălbăticie și a abandonat-o în frig după ce copila a întârziat la masă.

de Redactia Observator

la 26.10.2018 , 19:08

Pedeapsa blanda pentru tatal care si-a batut fetita la Tirol in judetul Caras-Severin Pedeapsa blanda pentru tatal care si-a batut fetita la Tirol in judetul Caras-Severin - Arhivă

Pedeapsă blândă pentru monstrul cu chip de tată din satul Tirol, județul Caraș-Severin care și-a bătut fetița cu sălbăticie și a abandonat-o în frig după ce copila a întârziat la masă.

După un proces care a durat cinci ani, bărbatul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara la patru ani și șase luni de închisare cu executare.

Mai mult, instanța l-a obligat pe acesta să îi achite fiicei sale, acum în vârstă de 13 ani, suma de 75.000 de euro drept daune morale.

Articolul continuă după reclamă

Drama prin care a trecut fetița s-a întâmplat în luna decembrie a anului 2013, atunci când copila avea numai 8 ani.

Pe acelaşi subiect

Motivul cruzimii de care monstrul cu chip de tată a dat dovadă atunci când și-a bătut cu sălbăticie propria fetiță a fost răzbunarea.

Bărbatul a vrut să se răzbune pe soția sa, plecată la muncă în Italia.

Fetiță torturată pentru că a întârziat la masă

Într-o seară de decembrie, în anul 2013, într-o locuința din satul Tirol, comuna Doclin din județul Caraș-Severin, fetița în vârstă de 8 ani a fost torturată de propriul tată pentru că a întârziat la masă.

Fetița, rămasă în grija tatălui după ce mama a plecat la muncă în străinătate și și-a refăcut viața alături de alt bărbat, a trăit momente de coșmar după ce tatăl ei, aflat sub influența alcoolului, s-a enervat și a început să o lovească.

La un moment dat, bărbatul a ridiat-o pe copilă și a trântit-o cu putere de un perete.

În urma loviturii, fetița a suferit o fractură de col femural. Cu piciorul rupt, fetița a fost obligată de tată să meargă prin casă și apoi în curte, prin zăpadă, în tot acest timp fiind lovită cu palmele și piciorul.

Luată de păr și aruncată în zăpadă după ce a cerut la toaletă

Fetița a povestit în instanță că, la un moment dat, în acea seară, i-a cerut voie tatălui să meargă la toaletă, iar bărbatul a luat-o de păr și a scos-o în curte, în frig, unde a lăsat-o să stea timp de aproximativ o oră.

"În tot acest timp inculpatul se afla în casă iar după aproximativ o oră a venit şi a luat-o în casă unde a continuat să o lovească cu palmele peste faţă. După aceasta, inculpatul a pus-o pe persoana vătămată să stingă becul, aceasta mergând târâş până la întrerupător, iar inculpatul îl aprindea din nou, repetând acest lucru de aproximativ 5-6 ori", se arată în rechizitoriul prin care bărbatul a fost trimis în judecată, potrivit adevarul.ro.

Într-un final, după ce a realizat că fiica sa are piciorul rupt, bărbatul a dus-o pe fetiță la spital, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate și au stabilit că micuța avea nevoie de 160 de zile de îngrijiri medicale.

În fața medicilor, tatăl copilei a spus că aceasta s-a lovit la joacă. Totuși, medicii au anunțat Poliția, iar faptele odioase ale monstrului cu chip de tată au fost demascate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Pedeapsă blândă pentru monstrul cu chip de tată care și-a bătut fetița și a abandonat-o în frig