Antena Meniu Search
x

Video Pedeapsa grea primită de un argeşean care a ameninţat cu moartea un poliţist pentru că nu a fost lăsat să îşi bată fosta iubită

Un bărbat din Argeş a fost condamnat la închisoare, după ce a ameninţat mai mulţi poliţişti cu moartea. Motivul ameninţărilor? Agenţii nu l-au lăsat pe bărbat să-şi agreseze fosta iubită. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 25.01.2024, 14:54

Vezi și

Incidentul a avut loc în vara anului 2021, însă abia acum a ajuns procesul la final. Individul a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, instanţa l-a obligat să muncească şi 40 de zile în folosul comunităţii.

Totul a început după ce barbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost amendat de politişti pentru că se certa cu fosta iubita şi voia s-o lovească. Scenele s-au petrecut în autogara din Pitești. Bărbatul a ajuns acasă şi mai nervos şi după ce ar fi băut a sunat la 112 şi a ameninţat că-i va omorî pe polițiștii care îl amendaseră. Pentru că a apelat de mai multe ori nejustificat numărul de urgenta, un echipaj de poliţie a mers la el acasă chiar în timp ce acesta era în telefon cu operatorul de la 112. Bărbatul a continuat să fie nervos şi cu agentii care i-au ajuns la uşă, ar fi încercat chiar să-i agreseze şi i-a ameninţat cu moartea, aşa că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi a fost trimis în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pedeapsa grea primită de un argeşean care a ameninţat cu moartea un poliţist pentru că nu a fost lăsat să îşi bată fosta iubită