Antena Meniu Search
x

Video Pedofil surprins de camerele de supraveghere în timp ce pipăia o fetiţă de doar 9 ani, într-o scară de bloc, în Oradea

Caz revoltător petrecut în scara unui bloc din Oradea. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pipăia o fetiţă de doar 9 ani. Speriată, copila le-a spus părinţilor prin ce a trecut, iar aceştia au anunţat imediat autorităţile. Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu ar fi prima dată când bărbatul ar fi făcut astfel de gesturi. 

de Redactia Observator

la 21.05.2022, 10:31

Vezi și
  • Pedofil surprins de camerele de supraveghere în timp ce pipăia o fetiţă de doar 9 ani, în Oradea.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul o cheamă pe fetiţa de 9 ani în holul blocului, în care acesta locuia cu chirie. După ce fetiţa întră în bloc, bărbatul o atinge de mai multe ori în zonele intime. Locatarii spun că bărbatul nu este la prima abatere de acest fel. 

Vecină: Am înţeles că unui băieţel i s-a întâmplat ceva mult mai rău. Noroc că au fost camere de supraveghere pe bloc, pe scară, altfel se putea întâmpla ceva şi mai rău. 

Vecină: Şocată...Nu ne-am fi gândit că se va repeta din nou aceeaşi chestie. I-a tot ademenit în scară, am văzut că a pipăit-o pe fetiţa asta mai mare şi cu restul copiilor n-a avut treabă, doar cu fetiţa cea mare. 

Reporter: Şi fetiţa a fost cea care...? 

Pe acelaşi subiect

Tată: Nu, nu, ei i-a pus doar mâna pe spate, pe ceafă. Şi celui mic i-a pus mâna pe păr. 

Vecină: L-am cunoscut şi din păcate am avut şi noi nişte interacţiuni ceva mai problematice. Veneam o dată cu fetiţa de afară şi dânsul aştepta livrarea de mâncare şi era în capot şi s-a dezbrăcat în faţa mea. Era fără lenjerie. Ne bucurăm că am scăpat de el, sincer. 

Toţi părinţii care locuiesc în zonă se tem să-şi mai lase copii la joacă

Vecină: Nu e normal să se întâmple aşa ceva într-un cartier plin de copii.

Reporter: Sunt copii noştri în siguranţă în ziua de astăzi?

Mamă: În siguranţă... nu. Şi eu am o fată adolescentă şi stau şi mă gândesc cum va fi copilul meu, oare se va intoarce în siguranţă? Sau am siguranţă în societatea asta?  

După ce polițiștii l-au dat în consemn în toată ţara, pedofilul a fost prins în Constanţa. După audiere, bărbatul de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat pentru agresiune sexuală şi corupere sexuală de minori și riscă până la 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Pedofil surprins de camerele de supraveghere în timp ce pipăia o fetiţă de doar 9 ani, într-o scară de bloc, în Oradea