Antena Meniu Search
x

Un pedofil s-a filmat în timp ce agresează sexual o fetiţă. Videoclipul de 8 minute, descoperit după proces de procurorii englezi

Apar noi detalii înfiorătoare în cazul violatorului Melvin Miller, condamnat în 2020 la 16 ani de închisoare. Potrivit anchetatorilor britanici, bărbatul din Somerset a înregistrat un videoclip de opt minute, în care agresa sexual o fetiţă. Descoperirea a fost făcută de poliţiştii care verificau încă o dată laptopul pedofilului.

de Redactia Observator

la 23.04.2022, 16:39

Noi dovezi împotriva violatorului britanic
Noi dovezi împotriva violatorului britanic - Twitter / Shutterstock

Faptele lui Melvin Miller le-au dat fiori oamenilor din Marea Britanie şi nu numai, după ce chinurile la care a supus fetiţe cu vârste între 6 şi 11 ani au fost dezvăluite. Bărbatul de 46 de ani, originar din Merseyside, s-a mutat în Frome, Somerset, aducând asupra localnicilor "blestemul" ororilor pe care le săvârşea cu o "plăcere sadică"

Noi dovezi împotriva pedofilului britanic

Pentru violurile comise, a fost condamnat la 16 ani de închisoare. Însă acum, investigatorii au descoperit o nouă dovadă cutremurătoare. Melvin Miller a fost adus din nou în faţa judecătorului, după ce anchetatorii au găsit în laptopul său un videoclip de opt minute, filmat de condamnat în timp ce agresează una dintre victime. Tribunalul din Liverpool a înregistrat proba, care se alătură astfel celor aproximativ 250.000 de imagini cu minori, în ipostaze cu caracter sexual explicit.

Videoclipul, găsit după dezvăluirile unei victime

"După anunţarea sentinţei, (n.r. una din victime) a făcut dezvăluiri suplimentare. În declaraţiile acordate poliţiei, a recunoscut că a fost violată de inculpat", a afirmat procurorul John Wyn Williams, potrivit Mirror. Aşa că a fost dispusă o verificare suplimentară a fişierelor stocate de bărbat în laptopul său, moment în care au ieşit la suprafaţă şi noile dovezile. În lumina acestor descoperiri, pedeapsa iniţială ar putea fi extinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un pedofil s-a filmat în timp ce agresează sexual o fetiţă. Videoclipul de 8 minute, descoperit după proces de procurorii englezi