Antena Meniu Search
x

Video Percheziţii de amploare în Iaşi şi Suceava, la persoane bănuite de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Iaşi şi Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 20 de percheziţii la domiciliu, la persoane bănuite de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.11.2020, 17:56

Vezi și
  • În Iaşi şi Suceava au avut loc 20 de percheziţii la domiciliu
  • Autorităţile au descins pentru destructurarea unei grupări infracţionale
  • Cele mai importante ştiri ale zilei, la Observator 19

20 de mandate au fost emise pe numele persoanelor bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracţională. 

Suspecţii sunt din județele Iaşi şi Suceava. Percheziţiile au avut loc la imobilele unde ar fi putut exista posibile probe. 

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au descins pentru destructurarea grupării specializate în evaziune fiscală în formă continuată, delapidare în formă continuată şi spălarea banilor.

Din cercetările efectuate până în prezent, prejudiciul ar fi de aproximativ 16.000.000 de lei.

La acțiune au participat inclusiv polițiști şi jandarmi din Suceava. De asemenea, Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a oferit sprijin de specialitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Percheziţii de amploare în Iaşi şi Suceava, la persoane bănuite de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani