Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Percheziții în două județe și în Capitală, într-un dosar ce vizează fapte de corupție

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează, joi, percheziții în două județe și municipiul București.

de Redactia Observator

la 16.11.2017 , 10:37

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează, joi, percheziții în două județe și municipiul București, într-un dosar ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, scrie Agerpres

"În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie 2017, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, 33 percheziții pe raza județelor Vâlcea, Dolj și municipiul București, inclusiv la o instituție publică", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea transmis AGERPRES.

Conform aceleiași surse, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Articolul continuă după reclamă

"Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se mai menționează în comunicat.

Sursă: 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Percheziții în două județe și în Capitală, într-un dosar ce vizează fapte de corupție