Antena Meniu Search
x

Percheziţii de amploare în judeţele Argeş şi Mehedinţi, la persoane suspectate că au obţinut în mod fraudulos împrumuturi şi nu le-au mai restituit

Percheziţii la domiciliu în Argeş şi Mehedinţi, la locuinţele unor persoane, în sediile mai multor societăţi comerciale şi a unor instituţii bancare.

Percheziţii la domiciliu pe raza judeţelor Argeş şi Mehedinţi, la locuinţele unor persoane, în sediile mai multor societăţi comerciale şi a unor instituţii bancare, într-un dosar de înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Mai multe persoane sunt suspectate că au obţinut în mod fraudulos împrumuturi de la instituţii financiare nebancare şi nu le-au mai restituit.

Potrivit informaţiilor de până acum, în perioada iunie - octombrie, cei vizaţi ar fi obţinut în mod fraudulos sume de bani, cu titlu de împrumut, de la şase instituţii financiare nebancare de tip C.A.R. pe pe raza judeţelor Argeş şi Mehedinţi, pe care ulterior nu le-ar mai fi restituit.

Prejudiciul generat se ridică la peste 150.000 lei, reprezentând sume de bani obţinute fraudulos cu titlu de împrumut şi nerambursate.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Percheziţii de amploare în judeţele Argeş şi Mehedinţi, la persoane suspectate că au obţinut în mod fraudulos împrumuturi şi nu le-au mai restituit