Antena Meniu Search
x

Percheziţii într-un dosar de proxenetism, în Teleorman. Printre tinerele racolate era şi o fetiţă

Poliţiştii teleormăneni au efectuat o percheziţie domiciliară într-un caz de proxenetism, printre cele racolate şi trimise să se prostitueze în Teleorman şi Marea Britanie aflându-se şi o minoră, informează, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 16:21

Percheziţie într-un caz de proxenetism; printre tinerele racolate pentru prostituţie era şi o minoră
Percheziţie într-un caz de proxenetism; printre tinerele racolate pentru prostituţie era şi o minoră - Shutterstock

"Luni, 7 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea s-au sesizat din oficiu cu privire la activitatea a două persoane care racolau femei, printre care şi o minoră, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism", precizează IPJ Teleorman.

Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Conform sursei citate, din anul 2021 şi până în prezent, două persoane în vârstă de 32, respectiv 40 de ani, ambele domiciliate în comuna Izvoarele din judeţul Teleorman, au racolat femei, printre care şi o minoră, în vederea obligării la practicarea prostituţiei, atât pe raza judeţului Teleorman, cât şi în Marea Britanie.

"În urma unei percheziţii domiciliare efectuate la domiciliul acestora, poliţiştii au ridicat mai multe probe, printre care trei telefoane mobile şi mai multe înscrisuri", mai informează IPJ Teleorman.

La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Teleorman. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Percheziţii într-un dosar de proxenetism, în Teleorman. Printre tinerele racolate era şi o fetiţă