Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Pericol de explozie pe DN 2, în Suceava, după ce un TIR s-a răsturnat, blocând ambele sensuri de mers. Sunt scurgeri de carburant pe șosea

Pericol de explozie, la această oră, pe DN2, în județul Suceava, după ce un TIR s-a răsturnat pe șosea. Autotrenul a blocat ambele sensuri de mers și sunt scurgeri de carburant pe șosea.

De Redactia Observator la 28.02.2023, 11:35

UPDATE: ”Autotrenul este încărcat cu butelii de voiaj (goale). Pericolul de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil din rezervorul capului tractor, a fost îndepartat. Se lucrează pentru scoaterea auteviculului în afara carosabilului”, a mai transmis ISU Suceava. 

Potrivit Centrului Infotrafic, camionul s-a răsturnat pe DN2 Roman-Suceava, la kilometrul 393+500 de metri, la ieșire din localitatea Roșiori, județul Suceava, într-o curbă.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Roman-Suceava, la kilometrul 393+500 de metri, la ieşire din localitatea Roşiori, judeţul Suceava, într-o curbă, un autotren  s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de deplasare”, au transmis, în urmă cu puțin timp, autoritățile. 

Pe acelaşi subiect

Traficul ar urma să fie reluat peste câteva ore

Sursa citată a precizat că sunt scurgeri de combustibil pe carosabil, existând pericol de explozie.

”Forţe MAI intervin la faţa locului si se estimează reluarea normală a traficului la ora 14:00”, au mai transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.

La rândul lor, autorităţile din Suceava au anunţat că şoferul TIR-ului nu necesită îngrijiri medicale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Pericol de explozie pe DN 2, în Suceava, după ce un TIR s-a răsturnat, blocând ambele sensuri de mers. Sunt scurgeri de carburant pe șosea