Antena Meniu Search
x

Galerie foto Pericol de explozie pe DN 2, în Suceava, după ce un TIR s-a răsturnat, blocând ambele sensuri de mers. Sunt scurgeri de carburant pe șosea

Pericol de explozie, la această oră, pe DN2, în județul Suceava, după ce un TIR s-a răsturnat pe șosea. Autotrenul a blocat ambele sensuri de mers și sunt scurgeri de carburant pe șosea.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 11:35

UPDATE: ”Autotrenul este încărcat cu butelii de voiaj (goale). Pericolul de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil din rezervorul capului tractor, a fost îndepartat. Se lucrează pentru scoaterea auteviculului în afara carosabilului”, a mai transmis ISU Suceava. 

Potrivit Centrului Infotrafic, camionul s-a răsturnat pe DN2 Roman-Suceava, la kilometrul 393+500 de metri, la ieșire din localitatea Roșiori, județul Suceava, într-o curbă.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Roman-Suceava, la kilometrul 393+500 de metri, la ieşire din localitatea Roşiori, judeţul Suceava, într-o curbă, un autotren  s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de deplasare”, au transmis, în urmă cu puțin timp, autoritățile. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul ar urma să fie reluat peste câteva ore

Sursa citată a precizat că sunt scurgeri de combustibil pe carosabil, existând pericol de explozie.

”Forţe MAI intervin la faţa locului si se estimează reluarea normală a traficului la ora 14:00”, au mai transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.

La rândul lor, autorităţile din Suceava au anunţat că şoferul TIR-ului nu necesită îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Pericol de explozie pe DN 2, în Suceava, după ce un TIR s-a răsturnat, blocând ambele sensuri de mers. Sunt scurgeri de carburant pe șosea