Antena Meniu Search
x

Pericol pe şosele. Trei minori din Buzău, prinşi la volan în trafic, după ce unul dintre ei a furat maşina de serviciu a tatălui

Trei minori, care s-au urcat într-un autoturism de serviciu aparţinând unuia dintre părinţi, au fost opriţi în trafic de un echipaj de poliţie, după ce au fost urmăriţi pe un drum judeţean, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 15:39

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre cei trei minori, un copil de 15 ani, le-a propus celorlalţi doi prieteni să meargă la o plimbare cu maşina, cunoscând locul în care tatăl său obişnuieşte să îşi ţină cheile autoturismului. La un kilometru distanţă de locuinţă, cei trei minori au fost văzuţi de un echipaj de poliţie, iar în scurt timp au fost opriţi, fără a rezulta incidente în trafic.

"În noaptea de 19/20 aprilie, în jurul orei 00,10, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Smeeni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat pe DJ203I, pe direcţia de deplasare Gârbovi - Cotorca, un autoturism care, la vederea echipajului de poliţie, a virat brusc la stânga, pe un drum sătesc din comuna Glodeanu Siliştea. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii şi au oprit-o pe DJ102H, în Satu Nou. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 15 ani, iar pe locurile din spate se aflau alţi doi minori, în vârstă de 16 ani, respectiv 13 ani. Minorul aflat la volan a menţionat că autoturismul este maşina de serviciu a tatălui, fără ca părintele său să ştie că acesta a plecat cu maşina de la domiciliu", a transmis IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Pericol pe şosele. Trei minori din Buzău, prinşi la volan în trafic, după ce unul dintre ei a furat maşina de serviciu a tatălui