Antena Meniu Search
x

Patru persoane spitalizate, după o bătaie ca-n filme într-o localitate din Mureș

Patru persoane au ajuns la spital, vineri seara, după ce au fost implicate într-un conflict produs în localitatea Hădăreni din județul Mureș.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.08.2020, 07:33

Bătaie ar avea la bază un furt de lucernă
Echipaje de poliție au fost mobilizate în zonă pentru aplanarea conflictului - Hepta - imagine ilustrativă
  • Bătaia ar fi avut la bază un posibil furt de lucernă.

Primele informații arată că scandalul a avut la bază un posibil furt de lucernă.

Culmea este că, conform Zi-de-zi, între unele dintre persoanele implicate în scandal chiar ar exista un grad de rudenie.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au ținut să transmită următorul mesaj, despre scandalul din Hădăreni: "La fața locului, polițiștii au identificat patru persoane și au stabilit că pe fondul unui conflict legat de sustragerea unei cantități de lucernă, sustragere care nu a fost sesizată Poliției până la momentul producerii conflictului, aceștia s-ar fi lovit reciproc. De asemenea, polițiștii au stabilit că între unele dintre persoane implicate în conflict ar exista grade de rudenie. Persoanele în cauză au fost transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu, tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri sau alte violențe. Totodată, la fața locului, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică se află forțe de ordine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Patru persoane spitalizate, după o bătaie ca-n filme într-o localitate din Mureș