Antena Meniu Search
x

Doi pescari au murit electrocutaţi, la Brăila, al treilea s-a înecat şi al 4-lea a dispărut în Dunăre

Mai mulţi pescari au murit, la Brăila, în aceeaşi zi. Doi dintre ei s-au electrocutat, unul la Gropeni şi unul în Insula Mare, iar altul a căzut într-un canal din Insula Mare.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 15:09

Trei pescari morţi şi unul dispărut, la Brăila - Profimedia Images

O alta persoana s-ar fi înecat, iar scafandrii ISU au fost chemaţi să-i caute trupul.

"Un barbat, de 42 de ani, din Braila, in timp ce se afla la pescuit, in zona popasului Blasova, a atins cu firul unditei liniile electrice de tensiune, rezultand decesul barbatului. In jurul orei 11:15, un galatean, in varsta de 50 de ani, in timp ce se afla la pescuit, pe un canal de irigatii de pe raza localitatii Gropeni, s-a electrocutat, atingand cu firul unditei liniile electrice de tensiune, survenind decesul acestuia. La ora 11:30, politistii au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca un barbat, de 68 de ani, din judetul Buzau, ce venise la pescuit, pe raza localitatii Frecatei, a fost gasit decedat intr un canal de desecare. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala Braila in vederea efectuarii necropsiei. In cauza au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa", informeaza IPJ Braila, citat de infobraila.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi pescari au murit electrocutaţi, la Brăila, al treilea s-a înecat şi al 4-lea a dispărut în Dunăre