Antena Meniu Search
x

Video Pescobar, optimist pe TikTok, după ce i-a ars restaurantul din Snagov: "Asta e! A luat foc, se face la loc. Să ne întărească Bunul Dumnezeu!"

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Snagov, deţinute de celebrul Pescobar, s-a făcut scrum în această dimineață. Un incendiu puternic a cuprins localul aflat chiar pe malul lacului. Timp de ore bune, pompierii s-au chinuit să stingă flăcările. Într-un mesaj video postat pe TikTok, omul de afaceri spune că va plăti paguba din propriul buzunar, pentru ca nu are asigurare.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.12.2023, 20:41

Vezi și

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6 dimineaţa. În scurt timp, flăcări înalte de câţiva metri au cuprins întreg acoperişul, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. 13 nepalezi, angajaţi ai Tavernei din Snagov, se aflau în clădire în acel moment. Toţi au ieşit la timp din local şi niciunul nu a fost rănit. Pompierii au intervenit imediat.  

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Sunt zeci de pompieri sosiți la fața locului, un punct mobil de comandă, 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și două autoscări cu care pompierii încearcă să stingă flăcările, de la înălțime.

Mai bine de șase ore, salvatorii s-au luptat cu flăcările puternice și cu fumul dens. Lemnul din care era construit restaurantul a îngreunat misiunea.

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Fiind foarte aproape, pompierii reușesc să facă alimentarea cu apă, cu ajutorul motopompelor, direct din lacul Snagov pentru a stinge flăcările.
Pe acelaşi subiect

Localul lui Pescobar, deschis anul acesta, înainte de Florii, a ars din temelii

Patronul, Paul Nicolau, zis Pescobar, nu s-a dus să vadă dezastrul ci a plecat la Constanţa, unde susţine că avea treburi mai importante.   

  • Pescobar: Bună dimineața, dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov... Asta e! A luat foc, se face la loc, viața merge înainte! Încă un hop ca să ne întărească Bunul Dumnezeu!

Potrivit unor surse, focul ar fi pornit de la sistemul de încălzire al clădirii, la etajul 1. Proprietarul Tavernei a revenit cu un mesaj tot pe TikTok, după ce mai mulţi internauţi l-au acuzat că incendiul a fost provocat intenţionat. 

  • Pescobar: Locul nu era asigurat! N-a făcut cineva vreo mânărie, vreo manevră. Mulţumim că nu au fost victime. Se dărâmă toată. A rămas doar prima parte care a fost şi ultima investiţie. Mai putem recupera nişte scaune.

Anchetatorii vor stabili cu exactitate cauza.

În luna mai, restaurantul din Snagov al lui Pescobar a mai fost în vizorul pompierilor

  • Daniel Vasile, ISU B-IF: Au fost identificate o serie de deficiențe, care au fost sancționate contravențional în cuantum de 60.000 de lei. Din această sumă totală, 50.000 a reprezentat amenda pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Nu sunt singurele nereguli pentru care Pescobar a fost sancționat, în ultimul an. În toamnă, tavernele din Herăstrău și din Timișoara ale lui Paul Nicolau au fost închise de inspectorii de la Protecția Consumatorului, pe motiv că alimentele nu erau depozitate corespunzător, dar și pentru unele probleme privid igiena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pescobar, optimist pe TikTok, după ce i-a ars restaurantul din Snagov: "Asta e! A luat foc, se face la loc. Să ne întărească Bunul Dumnezeu!"