Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. Focul a cuprins mansarda restaurantului, pompierii se luptă cu flăcările

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la restaurantul Taverna Racilor de la Snagov. Focul a cuprins rapid mansarda restaurantului, iar zeci de pompieri se luptă la această oră cu flăcările uriaşe.

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 10:18

Vezi și

Pompierii intervin sâmbătă dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul restaurantului Taverna Racilor din Snagov. Conform ISU Bucureşti - Ilfov, la momentul sosirii pompierilor, 13 persoane aflate în clădire se autoevacuaseră. În prezent, incendiul a fost localizat, dar mai sunt focare şi degajări mari de fum. De asemenea, există risc de prăbuşire a unor elemente de rezistenţă ale acoperişului.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare", au transmis autoritățile. Din primele informații, nu au fost înregistrate victime. "Arderea se manifestă generalizat la nivelul acoperișului. Acționăm cu autoscară pentru stingere de la înălțime și de pe 2 lături ale clădirii", potrivit ISU.

13 persoane erau în clădire, într-o zonă de dormitoare

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov Daniel Vasile a declarat că 13 persoane erau în clădire, într-o zonă de dormitoare, la momentul producerii incendiului, dar că acestea s-au autoevacuat, ele fiind găsite grupate în apropierea restaurantului la momentul sosirii echipelor de intervenţie. el a mai explicat că numai una dintre acestea vorbea limba română.

Conform reprezentantului ISU, a existat o ardere puternică, fiind afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, incendiul fiind amplificat de structura din lemn a clădirii.

"S-a acționat de la înălţime folosind autoscara", a precizat Daniel Vasile, care a adăugat că există în continuare o degajare foarte mare de fum li se mai văd focare, pompierii continuând să acționeze, întrucât este necesară verificarea fiecărei încăperi, transmite news.ro

Nu au fost înregistrate victime

Reprezentantul ISU București - Ilfov a precizat că nu sunt persoane rănite şi că nu mai sunt necesare resurse suplimentare de intervenţie. El a subliniat, însă, că există risc foarte mare de prăbuşire a unor elemente de rezistenţă ale acoperişului.

Potrivit informațiilor Observator, incendiul a izbucnit în jurul orei 6.30, iar o posibilă cauză ar fi o instalație improvizată de încălzire a angajaților. Este o adevărată desfășurare de forțe la fața locului. Restaurantul Taverna Racilor din Snagov este deținut de Paul Nicolau, omul de afaceri cunoscut sub numele de Pescobar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incendiu la Taverna Racilor din Snagov. Focul a cuprins mansarda restaurantului, pompierii se luptă cu flăcările