Antena Meniu Search
x

Video Peste 100 de lampioane au fost lansate de elevii din Bistriţa, în memoria celor care au murit în accidente rutiere

Şoselele din România rămân cele mai însângerate din Europa. Din teribilism, ori din cauza alcoolului sau a stupefiantelor, tot mai mulţi oameni îşi pierd viaţa, fie că vorbim despre conducători auto, pasageri sau pietoni. Pentru a trage un semnal de alarmă, elevii Colegiului Naţional Liviu Rebreanu din Bistriţa au lansat aseară peste 100 de lampioane în memoria celor care şi-au pierdut viaţa pe şosele.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 08:18

Vezi și

Peste 300 de elevi au înălţat lampioane, aseară, în amintirea celor care şi-au pierdut viaţa pe şoselele din Bistriţa-Năsăud. Totul s-a întâmplat sub supravegherea poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier.

"Tinerii din ziua de astăzi nu ştiu cum să circule pe stradă, nu ştiu cum să fie pietoni şi consider că am putea preveni accidentele din judeţ", a spus un elev.

"Trebuie să fie mai grijulii, mai ales că sunt adulţi şi au o vârstă şi trebuie să fie conştienţi de lucrurile pe care le fac", a spus şi o elevă. 

Poliţiştii au venit cu sfaturi pentru şoferi

Pe acelaşi subiect

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere nedorite, poliţiştii de la Rutieră au venit şi cu mai multe sfaturi pentru şoferi.

"Poliţiştii au dorit să atragă atenţia, mai ales elevilor care desfăşoară cursuri după amiază, să fie cu atât mai atenţi la trecerile de pietoni. Poliţiştii au înălţat, împreună cu elevii, lampioane, în memoria persoanelor care şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere pe drumurile din România", a declarat reprezentantul  IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

În acest an, 23 de persoane şi-au pierdut viaţa pe şoselele din Bistriţa-Năsăud. Luna noiembrie este dedicată comemorării victimelor accidentelor rutiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Peste 100 de lampioane au fost lansate de elevii din Bistriţa, în memoria celor care au murit în accidente rutiere