Antena Meniu Search
x

Video Peste 240 de şcoli au trecut la cataloagele electronice: Părinţii află în timp real notele şi absenţele copiilor lor

S-au dus vremurile în care profesorul intra în clasă cu catalogul în mână, îl răsfoia pentru a face prezenţa sau pentru a nota elevii. Peste 240 de şcoli nu vor mai folosi cataloagele clasice, iar în locul lor o să apară cele electronice.

de Adrian Obreja

la 07.10.2021, 08:03

Vezi și

Noile cataloage vor fi practic nişte tablete, acolo vor fi încărcate informaţii aferente fiecărei clase şi fiecărui elev şi tot acolo vor fi trecute notele şi absenţele.

Foarte important de menţionat este că părinţii vor primi mesaje pe email cu nota pe care a primit-o elevul la şcoală şi mai ales cu absenţele, dacă acesta chiuleşte la vreo oră.

În acest proiect s-au înscris până acum 248 de unităţi de învăţământ la nivel naţional, cele mai multe fiind din Sibiu, 32, după care Cluj şi Bucureşti, cu 23 de unităţi de învăţământ, dar şi Iaşi cu 18. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Peste 240 de şcoli au trecut la cataloagele electronice: Părinţii află în timp real notele şi absenţele copiilor lor