Antena Meniu Search
x

Video Pieton spulberat pe şosea, în Bucureşti. Un motociclist l-a lovit în plin când încerca să traverseze prin loc nepermis

Accident cumplit seara trecută în Capitală. Un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit în plin de o motocicletă. Bărbatul a murit pe loc. În urma impactului, motociclistul a pierdut controlul vehiculului şi a intrat într-o maşină parcată. Localnicii spun că e o zonă periculoasă, unde toţi traversează ilegal, pentru că semaforul rămâne prea puţin pe culoarea verde. 

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 01:13

Vezi și

Accidentul a avut loc după lăsarea întunericului, pe bulevardul Timişoara din sectorul 6 al Capitalei. Martorii au încercat să-i acorde victimei primul ajutor până la sosirea medicilor, însă nu mai era nimic de făcut. 

Pietonul venea din statia de tramvai, a traversat prin loc nepermis, nu s-a asigurat, iar in urma impactului a rezultat decesul şi rănirea acestuia.

Oamenii spun însă că şi motociclistul de 34 de ani ar fi circulat cu viteză mare şi de aceea nu a mai putut să-l evite pe bărbat.

Andra Arsintescu Brigada Rutieră: Din impact, motocicleta a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat. In urma evenimentului rutier, a rezultat decesul pietonului si ranirea motociclistului.  

Pe acelaşi subiect

Pieton spulberat pe şosea

Deşi la doar câţiva metri distanţă există o trecere de pietoni, cei care locuiesc în zonă recunosc că de cele mai multe ori traversează ilegal. Şi asta pentru că, spun ei, semaforul pentru pietoni rămâne verde prea puţin şi n ar avea timp să treverseze tot bulevardul. Aşa că fac slalom printre maşini

Martori: - Imediat se pune roşu la pietoni, verde la maşini, şi nu apuci sa treci, trebuie să fugi. 

- De la trecerea de tramvai, pana in partea asta, se schimba in 3 secunde.

160 de români au murit în accidente rutiere în acest an. Traversarea neregulamentară a pietonilor e principala cauză a tragediilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Pieton spulberat pe şosea, în Bucureşti. Un motociclist l-a lovit în plin când încerca să traverseze prin loc nepermis